Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Så attraherar du medarbetare från andra länder

Arbetar du som HR på ett företag eller på ett rekryteringsbolag och rekryterar personer från andra länder? Tycker du det är svårt att hålla koll på allt som behöver ordnas inför flytten till Sverige?

Hög lön och bra utvecklingsmöjligheter är inte längre det viktigaste när du ska attrahera spetskompetensen till ditt företag. Det är så mycket mer som spelar roll inför beslutet. Det handlar om att trivas i sin nya stad, ens partner kanske behöver ett arbete, barnen ska kunna gå i en bra skola och hitta ett bra utbud av fritidsaktiviteter. Allt detta kan Handelskammaren Mälardalens Relocation Service hjälpa er med.

 

Kom och lyssna på Susann Johansson och Marcus Ellervik från Handelskammaren Mälardalen som berättar om Relocation Service och hur de kan bidra till att din nästa rekrytering blir den smidigaste du har varit med om. De erbjuder ett professionellt bemötande och hjälper till med alla praktiska detaljer från start till mål.

David Tachezy och Anders Carlsson Eklund från EURES arbetar med rekrytering av bristyrken från Europa. De berättar om hur du kan hitta, attrahera och anställa personer du behöver till ditt företag.

 

Välkommen!

PS. Du vet väl om att alla tjänster EURES erbjuder är kostnadsfria D.S

Susann Johansson

  • Projektledare
  • Relocation Service

Marcus Ellervik

  • Koordinator
  • Relocation Service

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

25 september 2019, 08:30-10:00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - plan 2, Rudbecksgatan 7, Örebro.

Information

Vi bjuder på kaffe och frukosmacka.

Sista anmälan: 22 september 2019