Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Rethink, Recharge, Restart - omvärldsspaning 2021

Rethink, Recharge, Restart 2021

Vilka utmaningar och möjligheter följer av det "nya normala", och vad behöver ditt företag känna till för att vara förberedda? Välkommen till en digital konferens med experter från bl.a. Omstartskommissionen som ger sin syn på några av de viktigaste frågorna som kommer att påverka förutsättningarna för tillväxt och framgång. Vad kan du förvänta dig inom digitalisering, AI, elektrifiering, resande och inte minst – hur kommer den nya ekonomin att fungera.

Det blir också tillfälle att lyfta frågor och diskutera med andra företagare i breakout-rooms.

En sak vet vi redan, de digitala mötena kommer inte att försvinna helt. Vi avrundar därför med en energikick där retorikproffset från Snacka Snyggt, Anna Ekblom, bjuder på tips på hur du når genom skärmen och inte bara får andra att lyssna, utan även göra som du vill.

Rethink, Recharge, Restart är digitala konferensen för dig som vill ha en snabb omvärldsspaning för att tänka om, ladda om och starta om inför 2021.

Program/innehåll

  • Så säger företagen i Mälardalen
    Vad är status för näringslivet och hur ser man på framtiden? Handelskammaren Mälardalens regionchefer Anna Holmström och Oskar Axelsson ger en färsk rapport från företagen i Västmanland, Örebro län samt Eskilstuna och Strängnäs kommuner.
  • Digitalisering Amy Loutfi, professor i informationsteknologi, Örebro universitet och medlem av Omstartskommissionen ger sin bild av de viktigaste frågorna inom digitaliseringsområdet.
  • Infrastruktur och ekonomi  Lars Hultkrantz, professor emeritus vid Örebro universitet och medlem av Omstartskommissionen ger sin bild av de viktigaste frågorna inom infrastruktur och ekonomi.
  • Samtal och frågor med Amy Loutfi och Lars Hultkrantz tillsammans med Jenny Emerén, VD Handelskammaren Mälardalen.
  • Breakout-rooms - Unikt tillfälle att "träffa" andra företag från hela regionen och dela erfarenheter i gruppdiskussioner som knyter an till dagens frågor.
  • Proffsiga digitala möten - föreläsning med Snacka Snyggt om hur du lyckas med inkluderande möten där alla kommer till tals och hur du styr samtalet dit du vill, men också hur du hanterar teknikstrul, missförstånd och ersätter den sociala kontakten på bästa sätt.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon

Information och anmälan

Tid

12 november 9.00-11.30

Plats

Online via Zoom

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.
295 kronor för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.
495 kronor för icke medlemmar.
Priset är exklusive moms.

Sista anmälan: 10 november 2020

Samarbetspartners