Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon höststart

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

Nyfiken på Årets företagare
Fredrik Stengarn, grundare av PR byrån Four PR är utsedd till Årets företagare i Örebro 2023. Fredrik berättar om sin resa och vad som driver honom i sitt företagande. Fredrik gästar oss i soffan tillsammans med Camilla Bergholm, Ordförande i Företagarna Örebro län som berättar om utmärkelsen och dess kriterier.

Konsertsommaren
Martin Qvarfordt från Kexxkultur pratar om sommarens spelningar och rapporterar direkt från årets upplaga av Live at Heart.

Restaurangbranschens utsikter
Hur ser framtiden ut för regionens krögare och restauranger?  Vad har sommaren inneburit för branschen? Vi träffar Pehr Hagerius, VD och ägare av Makeriet och Skjulet på Stallbacken.

EM i discodans
Knut Säborg Dansstudio står som värd för EM i discodans som arrangeras 7-10 september på Idrottshuset i Örebro. Ett arrangemang som väntas ge stora intäkter till Örebro. Knut Säborg är på plats och berättar mer.

Örebro som turiststad
Björn Fransson och Örebrokompaniet har färska siffror över hur beläggningen i stan sett ut under sommaren. Finns underlag för att bygga fler hotell? Vilka effekter får det för näringslivet att vi är en attraktiv turiststad?

Örebro teater breddar repertoaren
Rikard Lekander, konstnärlig ledare, berättar om spelårsprogrammet 23/24 på Örebro teater. Allt från after work teater till familjeföreställningar och klassiker. Sara Sommerfeld, skådespelare, är på plats och berättar om sin roll i August Strindbergs pjäs - Ett drömspel.

På gång på kammaren
Handelskammaren presenterar höstens kalendarium som bjuder på utbildningar, seminarier och nätverksevent. En efterlängtad nyhet offentliggörs äntligen!

Moderator

Information och anmälan

Tid

1 september,  7.30-9.00

Plats

Conventum Kongress, Fabriksgatan 19, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 31 augusti 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så hör av dig till jessica@handelskammarenmalardalen.se

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare