Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Internationaliseringsfrukost i Köping - inställd!

Idag är Tyskland Sveriges största internationella handelspartner. Drygt 10 procent av alla varor som Sverige exporterar varje år går till Tyskland, samtidigt kommer nästan 20 procent av alla importerade varor från den stora ekonomin på andra sidan Östersjön. Basen för de goda handelsrelationerna utgör tillverkningsindustrin.

Välkommen till en spännande morgon med fokus på internationalisering. Tysk-Svenska Handelskammaren  ger en inblick i tysk affärskultur och går igenom den tyska näringslivsstrukturen, marknadspotentialen och vilka kulturella skillnader du bör känna till när du gör affärer med Tyskland.

Rekrytera internationellt?

Att hitta rätt kompetens är en utmaning för de flesta företagare idag. 4 av 10 företag har svårt att hitta rätt kompetens. Rekrytera internationellt är en möjlighet. Handelskammaren berättar om vår tjänst Relocation service som underlättar för dig som är nyfiken på att rekrytera globalt.

Vi berättar även om det nystartade Kompetensnätverket ett forum för dig som ansvarar för HR-frågor och kompetensutveckling i företaget.

Missa inte denna spännande morgon – anmäl dig idag.

Tid 07.30 -09.00 på Hotell Scheele. Vi bjuder på kaffe och macka.

Hitta hit

Information

Information

Tid: 07.30-09.00

Datum: 28/11-17

Plats: Hotell Scheele Köping

Kostnad: Kostnadsfritt men anmälan krävs

Vi bjuder på kaffe och macka.

Begränsat antal platser!