På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Affärsnätverk

Strategigrupp Chef

Vi hjälper dig med dina utmaningar

Att arbeta som chef innebär glädje, spännande utmaningar och inflytande. Men det innebär också att du ofta är ensam utan någon att bolla dina ledarskapsdilemman med. I Strategigrupp Chef får du möjlighet att diskutera dina utmaningar under professionell ledning, med en effektiv metodik och samtidigt få del av andra ledares tankar och erfarenheter.

Hur går det till?
Varje grupp består av cirka 8 deltagare från olika icke-konkurrerande branscher och verksamheter. Gruppen träffas 8 gånger per år, en halvdag åt gången. Samtliga deltagare och ledare har sekretess.
Inför varje möte identifierar gruppen vilka områden som är mest relevanta för diskussion. Med professionell processledning, ett beprövat tillvägagångssätt och de andra deltagarnas värdefulla input får du hjälp att tackla de ledarskapsdilemman som du möter i din vardag.
Träffarna ger dig tillfälle att reflektera över ditt ledarskap och utvecklingen av din organisation och ditt företag i sällskap av andra ledare. Genom att utbyta erfarenheter, tankar och idéer får du hjälp att utvecklas både som ledare och individ.
Vem kan vara med?

Gruppen vänder sig till dig som är vd eller chef med personal- och verksamhetsansvar.

Vill du ingå i en strategigrupp?

Vi startar löpande nya strategigrupper så tveka inte att höra av dig. Anmäl ditt intresse så matchar vi dig med en lämplig grupp för att du ska få ett optimalt utbyte med de andra deltagarna.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Internationell handel och medlemskap

Anmäl dig till att få våra nyhetsbrev

Pressklipp
Ta del av pressklipp om Strategigrupp Chef.
Kommande strategigrupper