Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Extra lyskraft för Mälardalens näringsliv

Krönika

Vi rivstartar hösten med ett ge er medlemmar ett helt nytt och fullmatat nyhetsbrev om allt som händer hos oss. Efter två år som VD känns det som att jag knappt börjat och det finns otroligt många möjligheter!

Det händer mycket hos er medlemmar - i flera branscher är investeringstakten historiskt hög vilket även skapar (positiva) utmaningar. Därför kraftsamlar vi, tar fram policyprogram med prioriteringar, samlar större bolag och lyfter Mälardalens behov regionalt och nationellt.

Vad händer mer? Vi följer upp EU-valets betydelse, bevakar USA-valets konsekvenser och följer geopolitikens påverkan i samtal med er och beslutsfattare. Säkerhetsläget gör dessutom att näringslivet påverkas i hög grad.

Tillsammans med alla mina medarbetare jobbar vi varje dag för att erbjuda bred medlemsnytta, oavsett behov och storlek på företag. Spana in alla våra mötesplatser, affärsnätverk, utbildningar och seminarier under hösten.

Boka 10 oktober i Västerås, då kör vi Stora Näringslivsdagen med flera hundra deltagare. Det blir något alldeles extra och biljetter finns att köpa fortfarande.

Vi ses i höst!

Oskar Axelsson, VD Handelskammaren Mälardalen

Oskar Axelsson

  • Verkställande direktör