Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Samverkan mellan Handelskamrar kring Yrkeshögskolan som utbildningsform

Erfarenheter och kunskap kring utbildningsformen Yrkeshögskolan när Handelskamrar mötte varandra.

YHM´s  projektledare Pauline Hildingsson var tidigare i augusti och besökte Handelskammaren / Sydsvenska Industri- och Handelskammaren för att utbyta erfarenheter och kunskap kring utbildningsformen Yrkeshögskolan. Samverkan mellan Handelskamrar är viktig för att se synergier och inspireras av varandra. Att få möjlighet till erfarenhetsutbyte där projektledare kan samtala om med varandra om de utmaningar och möjligheter som finns hos våra medlemsföretag. Yrkeshögskolan är en utbildningsform som vi Handelskamrar tror på utifrån att de är direkt kopplade till kompetensförsörjningsbehovet som finns i näringslivet.
”Känner mig otroligt tacksam för denna möjlighet, att träffa kollegor på andra Handelskamrar där vi kan diskutera våra arbetssätt, lära av varandra och höja blicken framåt tillsammans.” säger Pauline Hildingsson, projektledare på Handelskammaren Mälardalen

Vill du som företag veta mer om samverkan med Yrkeshögskolan? Kontakta:

Pauline Hildingsson

  • Projektledare
  • Yrkeshögskola Mälardalen

Vill du som företag engagera dig i Yrkeshögskolan?

En yrkeshögskoleutbildning är både flexibel, relevant och effektiv och man kan samverka på flera olika sätt. För att underlätta för er företag sammanställer vi kommande LIA-perioder inom de olika yrkeshögskoleutbildningarna varje år.