Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Hej medlem - Oak Consulting

Oak Consulting är medlemmar i Handelskammaren och verksamma inom HR-området. Medlemsföretagets vision är ”Ett bättre arbetsliv i en bättre arbetsvärld” och har valt att vara medlem av flera olika anledningar...

På foto från vänster: Perra (Per-Michael) Welander Organisationskonsult, Jens Molin VD, Caroline Nilsson HR-konsult

Varför är ni medlemmar hos Handelskammaren?

- Vi är medlemmar av flera olika anledningar, dels att profilera oss som ett företag som är verksamt i regionen, dels att bygga nätverk och komma i kontakt med potentiella kunder och leverantörer. Det är också ett bra sammanhang för att få allmän information om vad som är på gång.

"Vi är medlemmar för att bygga nätverk och komma i kontakt med potentiella kunder och leverantörer"

Vilken medlemsnytta har det för er?

- Flera intressanta samtal och kontakter i samband med Promotionmorgon, vi deltog också på Stora Näringslivsdagen med flera medarbetare som kom tillbaka till jobbet fulla med inspiration och idéer!

Ett bättre arbetsliv i en bättre arbetsvärld - Oak Consulting som företag

Oak Consulting är medlemmar i Handelskammaren och är ett konsultföretag som är verksamma inom HR-området. Deras vision är ”Ett bättre arbetsliv i en bättre arbetsvärld”. I huvudsak består deras erbjudande av tre områden; Strategisk Kompetensförsörjning, Organisations- och verksamhetsutveckling samt specialiserade konsulttjänster inom HR. Oak Consulting erbjuder även sina kunder tillgång till ett egenutvecklat HRM-system som en tjänst.

Konsulttjänsterna inom HR och HRM marknadsförs som egna varumärken ”HRbyOak” och ”HRMbyOak” och erbjuds as-a-service baserat på kundens behov och kan därmed variera över tid.

Då HR-området är väldigt brett och där respektive delområde kräver sin specialistkompetens innebär det att med sin samlade kompetens kan Oak Consulting hantera alla olika typer av frågor och uppkomna situationer, där kunderna inte behöver ha kunskapen inhouse.

"Vi är kostnadseffektiva med hög kvalitet!" - Jens Molin, VD

Hej medlem!

Är ditt företag medlem och vill berätta mer om er verksamhet och varför ni valt att vara medlem? Kontakta då vår kommunikationsansvarig Elise Fahlander, för ett möjligt medlemsinslag.

Visa att ni är medlem med vår stämpel
Kom ihåg att ni som medlemsföretag kan ladda ner vår medlems-stämpel att visa upp på er hemsida/i marknadsföring. Den finns i svart och vit: