Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Vi kickstartade hösten med Promotionmorgon

Höstens första Promotionmorgon, ledd av Handelskammarens Jessica Sparr och Jesper Granath, bjöd på en mångsidig och aktuell agenda. Morgonen innehöll allt från företagande till kultur och höstens kommande projekt.

Vi hade nöjet att välkomna Årets Företagare i Örebro 2023, Fredrik Stengarn, som delade soffan med Camilla Bergholm, ordförande i Företagarna Örebro. De gick igenom utmärkelsen och dess kriterier, och Fredrik gav en inspirerande inblick i de drivkrafter som format hans karriär och resa.

Denna nyhet fick sällskap av nyheter från flera andra. Knut Säborg Dansstudio pratade om det stora uppdraget att få agera värd för årets EM i discodans, ett event som förväntas ha stor ekonomisk inverkan på staden. Björn Fransson från Örebrokompaniet kompletterade med aktuella siffror kring beläggning i stan, och underströk potentialen i att bygga fler hotell som ett medel för att stärka Örebros näringsliv. Martin Qvarfordt från Kexx Kultur och Pehr Hagerius från Makeriet och Skjulet på Stallbacken fortsatte på temat med en direktrapport från Live at Heart och insikter i restaurangbranschens dynamik och framtid.

Vi fick även ta del av kulturella inslag, med Rikard Lekander från Örebro Teater som presenterade den kommande säsongens varierade program som visade sig innehålla mer än bara traditionella föreställningar.

Morgonen rundades av med att vi på Handelskammaren delade med oss av höstens evenemangskalender, som utlovar en rad utbildningar, seminarier och nätverksevent. Sist, men inte minst, så avslöjades den efterlängtade nyheten om att Stora Näringslivsdagen med galakväll nu introduceras i Örebro. 

Missa inte nästa Promotionmorgon och boka in dig redan nu!

Jessica Sparr

  • Marknadskoordinator
  • Möten & Event

Nästa Promotionmorgon

Tid

29 september,  7.30-9.00

Plats

Elite Stora Hotellet, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 28 september 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så maila till jessica@handelskammarenmalardalen.se