Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Affärsmöjligheter med avfall och överskott genom symbios

Industriell symbios, att tjäna pengar på det andra slänger, är framtidens sätt att göra affärer i den cirkulära ekonomin. Utmaningarna under covid, kriget i Ukraina och klimatkrisen skapar brist på energi, vatten och material. Det gör att detta område är mer aktuellt än någonsin.

Ni får en första introduktion i hur er verksamhet kan börja se avfall och överskott som affärsmöjligheter och intäkter istället för problem och kostnader. Vi hämtar inspiration från företag och andra verksamheter som idag arbetar i symbios, med ökad lönsamhet och miljönytta som resultat.

Föreläsningen riktar sig till alla företag och verksamheter med intresse för att undersöka vilka affärsmöjligheter som resurssamverkan med andra verksamheter kan medföra.

Information

Datum
16 november 2022
Plats
Spektrum, Ebbe Park, Fridtunagatan 41, Linköping. Föreläsningen LIVE streamas även digitalt

Kostnadsfritt