Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Hallå där! Azra Sapcanin, Head of Asset på E.ON som är partner till UTSIKT

Vi ser UTSIKT som ett utmärkt tillfälle att föra dialog med våra nuvarande och framtida kunder och samarbetspartners. Vi använder det också för att hämta inspiration till vår dagliga verksamhet.

Vad gör E.ON?
Vi på E.ON vill vara energiföretaget som möjliggör en framtid med hållbar energi. Vi gör det med renare energi, som används på ett smartare sätt, och vi gör denna hållbara energi tillgänglig för alla våra kunder. Vår ledstjärna är Helt hundra 2025: att ställa om till en verksamhet med 100 procent förnybar och återvunnen energi. Det högt uppsatta målet har nu utökats med att vi ska minska vår klimatpåverkan med minst 50 procent och säkerställa att vi har 100 procent medvetenhet om vikten av mångfald och lika rättigheter i vår verksamhet. För att vi ska lyckas med det krävs både stora satsningar och nya innovativa idéer.

Vad tar ni med er till UTSIKT?
Nytänk och innovation både ur ett lokalt och globalt perspektiv

Vad ser du mest fram emot?
Spännande dialog och inspiration

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för E.ON idag?
Helt klart hållbarhet. Vår uppgift är att förbättra människors liv. Det gör vi genom att se till att samhället får den energi som behövs för att vardagen ska fungera för alla. Att energin används smart och att resurser tas till vara på till fullo.

Vi har bestämt oss för att vi ska driva på omställningen till ett samhälle med förnybar och återvunnen energi. Samtidigt ska vi minska vår egen klimatpåverkan i linje med Klimatavtalet i Paris 2015 och säkerställa att alla känner sig välkomna till E.ON. För att förse våra kunder med de bästa produkterna och tjänsterna inom energi behöver vi bland annat upphandla el, värme, bränsle, solceller, transformatorstationer, kablar, elstolpar, entreprenörer, transporter, hyra lokaler och ta emot restavfall.

Har du något nätverkstips att dela med dig av?
Var öppen och nyfiken.

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med när UTSIKT 2019 är över?
Fulladdad med inspiration och idéer.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon

UTSIKT Samarbetspartners 2019

Alexborg
Conventum
Creative House
E.ON
Epiroc
Inkubera
Kinnarps
Länsförsäkringar Bergslagen
myOffice
Nethouse
Region Örebro län
Sandahl Partners
Strateg
Suzuki Garphyttan
TNG
Örebro universitet