Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Partners sätter guldkant på UTSIKT

Vi är väldigt glada för att så många vill vara partner till UTSIKT.

Conventum är först ut och ser till så att vi kan ha en fantastisk kickoff i Club 700 fredagen den 14 september mellan 08.00 och 10.00. ALLA som är nyfikna på UTSIKT är välkomna till kickoffen.

Den 7 oktober börjar det redan på resan till Uppsala när Delibake bjuder på klassiska svenska fikafavoriter.

I IKEA pop up business slår du dig ner om du vill jobba ostört en stund eller mötas i lugn och ro mellan fyra ögon.

Vill du börja måndagsmorgonen utomhus kan du ta en powerwalk med Jämtkraft. Det blir styrke- och yogaövningar tillsammans med spinninginstruktören och viryayogaläraren Caroline Hildahl. Den som följer med får en härlig start på dagen för både kroppen och knoppen.

Jämtkraft bjuder också på en inspirerande föreläsning som ger glöd och styrka och du får insikt i hur du själv kan skapa energi genom mental träning och fysisk aktivitet. Hälsocoachen Linda Norrman berättar om hur du – oavsett roll i arbetslivet – kan träna mentalt för att bli mer effektiv och glädjedriven på jobbet.

Klimatfrågan är mer aktuell än någonsin tidigare, så missa inte meteorologen Pär Holmgren som föreläser på måndag eftermiddag. Vi får veta mer om hur de stora globala utmaningarna hänger ihop och varför vi inte gör det som vi egentligen vet att vi borde göra. Föreläsningen presenteras av Länsförsäkringar Bergslagen.

Region Örebro län poppar upp med föreläsaren Frans Prenkert och Pausit kommer att se till så att vi slipper träsmaken. På hemvägen kopplar vi av i bussen med en uppiggande busspåse från Loka Brunn.

Vi ser verkligen fram emot två guldkantade dagar i Uppsala.

  • Har du inte bokat än så är det dags nu!

Vill du veta mer om UTSIKT 2018? Ta kontakt med oss på Handelskammaren Mälardalen.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Internationella affärer och medlemskap