Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ledigt jobb på Handelskammaren: Koordinator till Relocation service

Vi letar efter dig som vill jobba på en arbetsplats där du får utlopp för ditt driv och engagemang och där du får vara med och hjälpa företagen med deras viktigaste framtidsfråga - kompetensförsörjningen.

Du blir anställd av oss i Handelskammaren, vilket ger dig ett stort kontaktnät med många möjligheter. Vi föreställer oss att du vill ha roligt på jobbet och längtar efter att ta dig an en spännande utmaning där du får träffa många olika typer av människor och ha kontakt med såväl företag som myndigheter.

Din roll innebär att du efter intern utbildning är med och levererar de tjänster inom Relocation service som företagen efterfrågar. Det innebär bland annat att hålla i s.k ”pre-visits” som är ett besök utifrån den nyanställde och dennes familjs behov. Under besöket i den nya hemstaden informerar vi om hur det är att leva där, visar staden med omgivningar, olika boendealternativ och fritidsaktiviteter. Att hjälpa till med
ansökningar och förlängningar av arbetstillstånd, folkbokföring och besök hos olika myndigheter ingår också. Behoven varierar mellan uppdragen och det är viktigt att vara lyhörd och ha en god känsla för service.

Du är som person prestigelös och lösningsorienterad med en naturlig förmåga att identifiera behov och se möjligheter. Din förmåga att både vara en god administratör och våga ta för dig i olika sammanhang kommer väl till användning. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är nödvändigt. Körkort är ett krav. Vi ser att du har minst gymnasieexamen och ett par års arbetslivserfarenhet alternativt någon form
av eftergymnasial utbildning.

Inom Relocation Service arbetar redan idag en projektledare på heltid och en person på deltid, men totalt blir du en i ett gäng av totalt 18 medarbetare på Handelskammaren Mälardalen. Våra ledord är professionella, engagerande och utvecklande. Denna tjänst kommer att i huvudsak vara placerad i Västerås, men dagsresor inom hela regionen (Örebro län och Västmanland) kan förekomma.

Låter det intressant?

I så fall sök tjänsten senast 28 februari . All info om tjänsten hittar du via knappen nedan.

Handelskammaren Mälardalen är en privat näringslivsorganisation med 700 medlemsföretag i Örebro län och Västmanland. Vi arbetar för att göra vår region bättre för företag genom att röja undan hinder för tillväxt. En viktig satsning är Relocation Service som är ett stöd för arbetsgivare som rekryterar personal från utlandet. Vi vill hjälpa dem så att den nyanställde får en bra start i Sverige och kan fokusera på sitt nya jobb.