AKTUELLT


Framtidssäkra ditt företag på UTSIKT 2018

7-8 oktober 2018 åker UTSIKT till Uppsala. Ambitionen är att vi kommer hem med många nya affärskontakter, kunskap om aktuella trender och en agenda för hur näringslivet och beslutsfattare tillsammans kan stärka tillväxten i Örebroregionen.

Med omvärldsbevakning i viktiga frågor - kompetensförsörjning, ledarskap, framtidens företagande och affärsmodeller -  kan ni skaffa konkurrensfördelar. Programmet  på UTSIKT 2018 tar avstamp i megatrenderna globalisering, urbanisering och digitalisering.

Varför ska just du delta?

Det viktigaste är inte storlek på företag eller verksamhet, utan att du brinner för affärsutveckling. Att du och ditt företag vill utvecklas, vara delaktiga och påverka framtiden. Att du har ”rätt” position i samhället är inte heller det viktigaste. Det är glöden som räknas!

Fyra hotell och en prisbelönt konferensanläggning

Årets UTSIKT arrangeras i Uppsala med logi på fyra hotell. Föreläsningar, workshops och CAFÉ ÅSIKT med workspace, interaktiv lounge och after work hittar du på det prisbelönta allkonsthuset och mötesplatsen Uppsala Konsert & Kongress. Utsiktspubliken får bland annat möta framtidsexperten Jan Söderqvist som också är Alexander Bards parhäst. Även den välkända meteorologen Pär Holmberg kommer att dyka upp i årets program.

Precis som förra året kan du förboka kontaktpunkter i CAFÉ ÅSIKT som har gott om plats för mingel och möten. Dessutom bjuder vi generöst på samma pris som förra året.
Vi har bara 450 platser, så vänta inte med din bokning.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen. Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Jenny Emerén
VD, Handelskammaren Mälardalen