På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Tjänster

Speakers Corner

Titta på filmen och få reda på hur det går till att spela in en film

Som medlem får du möjlighet att spela in en film kostnadsfritt, där du kan göra reklam för ditt företag, berätta om ditt projekt eller bara uttrycka din åsikt. Filmen visas sedan på Örebros största och äldsta frukostmöte, Promotionmorgon, som besöks av ca 200 personer varje gång.
Nedan hittar du inspelningsdatumen för våren 2017. Vi har dragit ned på antal inspelningstillfällen den här terminen eftersom vi inte haft fullbokat vid alla tillfällen. 8 medlemsföretag per gång har möjlighet att spela in en film.

Har du spelat in en film tidigare samma termin får du spela in igen i mån av plats. Backa Studios spelar in och producerar filmerna. De hjälper också till med idéer och manus. Syftet är att marknadsföra sina tjänster eller produkter framför kameran på ett personligt sätt. Det går inte att använda en film som är producerad av något annat företag.

Inspelningsdatum hösten 2017

  • Måndag 11 september och tisdag 12 september
    (visas på Promotionmorgon den 29 september på Frimis Salonger)
  • Måndag 30 oktober och tisdag 31 oktober
    (visas på Promotionmorgon den 17 november på Frimis Salonger. OBS! Notera att detta datum inte är den sista fredagen i november)

Tiden är kl 9.00-15.00 alla dagar.
Boka plats genom att maila Susann Johansson på Handelskammaren. Du kommer då att få en bekräftelse med villkor att godkänna. Därefter kontaktas du av Malin eller Johnny från Backa Studios för bokning av tidpunkt för inspelning.

Att tänka på inför inspelningen av Speakers Corner:
– Backa Studios möter upp på ert företag. Se till att ha tänkt ut en inspelningsplats som representerar företaget och där ni vill spela in. Vi kommer även ha med en alternativ vit fond med oss om ni hellre vill ha vit bakgrund.
– Var väl förberedd, se till att ha övat in det som ska framföras eller visas och tänk på att korta och koncisa budskap oftast är bäst.
– Varje företag har ca 20-30 minuter inspelningstid för att spela in sina 30 sek av speakers corner.
– Införande av ev. logotype etc. sker efter samråd med oss.
– Klädsel! Tänk på att smårutigt och stormönstrade kläder inte kläder gör sig på rörlig bild.
– För att slippa glansiga pannor etc, kan det vara bra med puder till inspelningen.

Backa Studios kommer inför varje företagsinspelning att göra en kort genomgång av önskemål runt inspelning och upplägg. Om ni önskar utförligare hjälp med manus och upplägg inför inspelningen kostar det 1 500 kr/timme och bokas separat med Backa Studios i god tid innan inspelningen.

Vill man köpa loss sin film för att använda i andra sammanhang kostar det
2 500 kr och görs upp direkt med Backa Studios

Kontaktpersoner på Backa Studios:
Susann Johansson

Susann Johansson

  • Projektledare
  • Relocation Service och Promotionmorgon