Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Framtidsråd - Nu är det dags att kavla upp ärmarna och arbeta handfast med vår vision

Vi bjuder in till workshop som leds av vår nätverksledare Alex Liebert från Usify. Som input kommer vi ha med oss ungdomars perspektiv. Vi sammanställer allt som har kommit fram hittills på våra träffar och det skickas ut före den 5 mars. Workshopen kommer ge oss möjlighet att navigera mellan vår egen input, de existerande visionerna och ungdomars perspektiv och målsättningen är att landa i ett ställningstagande, alltså en definition av problemställningen. Därefter börjar äntligen skapandefasen!

Om Framtidsrådet

Det är nätverket för dig som vill vara med och bygga framtidens Örebroregion med sikte på 2050. Genom att samla samhällsbyggnadsaktörer med olika perspektiv och kunskap blickar vi tillsammans framåt och utforskar hur Örebro kan utvecklas till en av landets mest attraktiva regioner. Ni kommer att ta del av senaste trenderna och forskningen som ni kan använda i utvecklingen av er verksamhet, men det är också en möjlighet att presentera hur ni ser på Örebros framtid och påverka utvecklingen.

Målet är att formulera en vision för hur Örebro kan utvecklas till år 2050 för att vara en attraktiv plats för både boende och näringsliv. Ledorden är visionärt, hållbart och digitalt/modernt.
Vi kommer att arbeta utifrån modellen design thinking:

Information och anmälan

Tid

5 mars 2018
Kl 13.00-16.00

Plats

Creative House, Älvtomtagatan 12-14, Örebro

Anmälan

Anmälan via personlig inbjudan per mail.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon
Boka redan nu in nästa träff 2 timmars nätverksträff tisdag den 10 april 14.30–16.30.