Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

21 okt 2019
Dialogmöte/Workshop Skola-Näringsliv - Hallstahammar - Västmanland

Ett dialogmöte, workshop som syftar till att diskutera hur vi kan göra ”prao mer värdefullt” för både er som företag, för eleverna och skolan.

Läs mer
22 okt 2019
Arbetsrätt - en introduktion - Örebro län

För att du som arbetsgivare ska kunna ta tillvara dina intressen, undvika onödiga, och ofta kostsamma, konflikter och veta vilka rättigheter och skyldigheter behöver du ha en grundläggande kunskap om arbetsrätt.

Läs mer
22 okt 2019
Omvärld och framtid - Eskilstuna - Sörmland

Välkommen till ”Omvärld och framtid” som är Handelskammaren Mälardalens mötesplats för medlemmar på tema omvärldsspaning och framtid.

Läs mer
23 okt 2019
Inkludera Mera! - Västerås - Västmanland

Välkommen till Inkludera Mera 2019! Tillsammans inspireras vi av goda exempel och framgångsrika initiativ för hur vi kan arbeta för att främja hälsa och välbefinnande i Mälardalen.

Läs mer
24 okt 2019
Gränslös Frukost i Västerås - Västmanland

Välkommen på Gränslös frukost! Ett möteskoncept för att ge företagen i vår region bättre förutsättningar att hitta rätt framtida kompetens när de ökar sin sökbara krets av personer som kan vara intressanta att anställa.

Läs mer
25 okt 2019
Promotionmorgon oktober - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon på Conventum Club 700. Denna gång med nya affärer som en röd tråd genom morgonen, som gästas av Suzuki Garphyttan, ReTuna, Influencers och Creative Dragons.

Läs mer
31 okt 2019
Kompetensnätverket: Branschvalidering för effektiv kompetensförsörjning - Västmanland

Vad är branschvalidering och hur är den bra för både individ, bransch och arbetsgivare? Inspireras av hur branschvalidering kan bidra till effektiv kompetensförsörjning - både vid rekrytering och för utveckling av befintliga medarbetare.

Läs mer
05 Nov 2019
Life in Sweden – a seminar for international employees - Örebro län

Life in Sweden addresses topics such as taxes, civil law, labor law, the Swedish political system, health and social security systems and many other things that are important when establishing a life in Sweden.

Läs mer
05 Nov 2019
Vad krävs av en organisation för att undvika kriser - Västerås - Västmanland, Sörmland

Polismyndigheten, försvarsmakten, flyg och rymdindustrin har lång erfarenhet av vad som krävs av en organisation för att primärt undvika komplexa händelser (kriser) och sekundärt hantera dem när det stormar runt knutarna.

Läs mer
06 Nov 2019
Seminarium om att göra affärer i USA - Västerås - Västmanland

Regional Exportsamverkan Västmanland i samarbete med Amerikanska Handelskammaren i Sverige och Amerikanska Ambassaden i Stockholm bjuder in dig till ett USA seminarium.

Läs mer