Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

25 Sep 2017
Nyckeln till ett gott liv

En kostnadsfri konferens med aktuell forskning och om hur politiker, näringslivet, kommun och civilsamhället tillsammans kan arbeta för en ökad fysisk aktivitet hos den vuxna befolkningen.

Läs mer
26 Sep 2017
Lärseminarium: Rekrytera med LinkedIn

Vill du lära dig mer om hur du på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare? Då är du välkommen till lärseminariet ”Rekrytera med LinkedIn” den 26 september 2017.

Läs mer
27 Sep 2017
Tillbaka till framtiden – kickoff för UTSIKT 2017 med Johan Cedermark

Den 27 september mellan 08.00 och 10.00 river vi av en kickoff-frukost på Conventum Arena för dig som är anmäld till UTSIKT 2017. Vi startar med ett frukostmingel med Boris René och fortsätter med en titt in i framtiden.

Läs mer
28 Sep 2017
Arbetsmarknadskunskap i Askersund - har ni som arbetsgivare framtidens jobb?

Hur ser er långsiktiga kompetensförsörjning ut? Vet ni vilka framtidsval dagens ungdomar gör och vilken uppfattning de har om lokala arbetsgivare?

Läs mer
28 Sep 2017
Välkommen till invigning!

Vi vill hälsa dig välkommen till invigning av vårt nya Karlskogakontor.

Läs mer
29 Sep 2017
Promotionmorgon september

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger. Vi välkomnar Svenska Kammarorkestern och Örebro Konserthus som Morgonvärdar den här morgonen.

Läs mer
02 Okt 2017
Stora Näringslivsdagen

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor.

Läs mer
03 Okt 2017
Tulldagen - Sveriges största mötesplats för tullfrågor

Varmt välkomna till Tulldagen 2017! I år medverkar bland annat prisbelönte Henrik Mitelman, oberoende kolumnist på Dagens Industri, som ger oss sin syn på världen.

Läs mer
05 Okt 2017
Lärseminarium - Hur gör man affärer med offentliga sektorn?

Välkommen till Handelskammarens lärseminarium. Varje månad presenteras ett aktuellt tema. I 60 effektiva minuter får du ny kunskap så att du kan stärka dina affärsmöjligheter.

Läs mer
05 Okt 2017
Kunskapsfrukost med EURES

Kunskapsfrukost är forumet för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen som vill dela med sig av kunskap kopplat till sin bransch.

Läs mer