På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Affärsnätverk Örebro

Marknadsklubben

Vi stärker Örebros marknadsförare

Arbetar du med marknadsföring eller kommunikation – på stort som litet företag, på reklambyrå eller kanske i en organisation, då är det här nätverket för dig! Marknadsklubben vänder sig till dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation i Örebro, oavsett om du befinner dig på beställarsidan eller leverantörssidan. Genom nätverket vill vi stärka Örebros marknadsförare, lyfta fram god marknadsföring och bidra till tillväxt och utveckling av branschen.

Vem kan vara med i Marknadsklubben?

En förutsättning för att gå med i Marknadsklubben är att ditt företag är, eller blir, medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon
26 jan 2021
Dags att växla upp den digitala marknadsföringen för att nå nya målgrupper - Marknadsklubben online

Daniel Forneheim och Sebastian Jansson från Think Happy Thoughts kommer att ge oss en crash course kring hur du, kommer igång och blir effektivare med din digitala marknadsföring.

Läs mer
Marknadsklubben

Marknadsklubb med kundupplevelsen i fokus

Lojala kunder är förstås företagets bästa vänner. De företag som lär sig allt om hur kunderna upplever köpet genom hela kundresan får insikter och förståelse för vad man behöver göra för att kunden ska känna sig nöjd med produkten eller tjänsten hen köpt. Kunskapen blir värdefull och kan användas för att utveckla bättre produkter och tjänster, skapa bättre interna processer, ...
Publicerad 20 02 10
Marknadsklubben

Så får du bäst effekt som sponsor

Marknadsklubben

Professionella reklamköpare gör bättre affärer

Marknadsklubben

Dags att skrota din strategi för sociala medier