Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stora Näringslivsdagen 2018

1 oktober 2018 blir ett datum att minnas. Då arrangerar vi för fjärde året Stora Näringslivsdagen på Aros Congress Center i Västerås.

ÅRETS NÄRINGSLIVSHÄNDELSE I VÄSTMANLAND

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.

MÖTEN & DIALOG I BUSINESS ARENA

Besök Handelskammaren Mälardalens dialogzon för att delge era önskemål för Handelskammaren Mälardalens verksamhet. Lär dig mer om hur du som företag kan använda Handelskammaren Mälarldalen för att skapa tillväxt i ditt företag och i regionen.

Anna Holmström

  • Regionchef Västmanland, Eskilstuna & Strängnäs
  • Stora Näringslivsdagen och medlemskap

Faktaruta

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.